STACH AMSTERDAM STADIONPLEIN

STACH AMSTERDAM STADIONPLEIN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 20 beoordelingen
28 mei 2021 om 18:24 Hele langzame bezorging
30 nov 2020 om 0:08 Slechte service. Had de bestelling geplaatste en betaald, werd ik gebeld dat er nog maar mogelijkheid was voor 1 sandwich. Ik had er 2 besteld. Ik vroeg om geld terug te krijgen, dit was niet mogelijk. Kreeg vervolgens compleet iets anders
1 nov 2020 om 18:06 Het drankje van 5 euro zat niet bij de bestelling zonder vervanging
23 okt 2020 om 17:00 Karig belegde broodjes, er zat echt heel weinig beleg op. Ik zie in de beoordelingen dat meerdere mensen dat hadden. De carrot cake had ook geen frosting, terwijl dat wel zo geadverteerd wordt. Tot slot ontvingen wij ook nog het verkeerde drankje.
28 aug 2020 om 14:34 De broodjes waren minimaal belegd en ook waren de broodjes niet knapperig/vers. Een broodje voor 6,50 euro met 3 plakjes kip is veel te prijzig! Aangezien wij iedere vrijdag broodjes op kantoor bezorgen willen wij Stach nog 1 kans geven anders naar ander
29 jun 2020 om 18:52 Broodjes karig belegd. Kwaliteit is goed. Toch te prijzig voor het geen wat je krijgt. Of beter beleggen of prijs bijstellen naar beneden.
26 apr 2020 om 18:11 Mijn broodjes dreven van de vettigheid, het zat zelfs in het tasje. En een beetje rucola vind ik wel lekker, maar om nou iets van een ons per broodje te eten, Vond het erg tegenvallen.
28 feb 2020 om 14:44 erg lekker maar beetje te kleine broodjes.
12 feb 2020 om 15:22 Het was het geld niet waard. Het broodje met kip was erg weinig. Er zat maar een klein plakje kipfilet op. Ook waren de wraps met zalm niet lekker. Er zat zoveel sla op dat we de zalm niet meer proefden. Ik ga nooit meer hier bestellen.
7 okt 2019 om 15:02 Topbroodje - bestelde broodje was op, na telefonisch overleg een ander broodje van gemaakt, als verrassing een heerlijke brownie erbij, echt top!
1 sep 2019 om 14:48 Zeker wel goed!