STACH AMSTERDAM STADIONPLEIN

STACH AMSTERDAM STADIONPLEIN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 24 beoordelingen
3 jan 2022 om 8:35 Niet meer bestellen. Minimaal 1,5 uur gewacht en na het broodje nog steeds honger....
1 jan 2022 om 20:36 Verkeerde broodjes ontvangen en heel karig belegd.
17 okt 2021 om 16:51 Het duurde ontzettend lang en wij hadden 2 broodjes besteld waar normaal truffelmayo op zou zitten en dat zat er absoluut niet op. Droog broodje. Niet wat ik verwend ben bij Stach.
28 sep 2021 om 13:20 Delivery time was long, food was very little for what we expect from Stach
28 mei 2021 om 18:24 Hele langzame bezorging
30 nov 2020 om 0:08 Slechte service. Had de bestelling geplaatste en betaald, werd ik gebeld dat er nog maar mogelijkheid was voor 1 sandwich. Ik had er 2 besteld. Ik vroeg om geld terug te krijgen, dit was niet mogelijk. Kreeg vervolgens compleet iets anders
1 nov 2020 om 18:06 Het drankje van 5 euro zat niet bij de bestelling zonder vervanging
23 okt 2020 om 17:00 Karig belegde broodjes, er zat echt heel weinig beleg op. Ik zie in de beoordelingen dat meerdere mensen dat hadden. De carrot cake had ook geen frosting, terwijl dat wel zo geadverteerd wordt. Tot slot ontvingen wij ook nog het verkeerde drankje.
28 aug 2020 om 14:34 De broodjes waren minimaal belegd en ook waren de broodjes niet knapperig/vers. Een broodje voor 6,50 euro met 3 plakjes kip is veel te prijzig! Aangezien wij iedere vrijdag broodjes op kantoor bezorgen willen wij Stach nog 1 kans geven anders naar ander
29 jun 2020 om 18:52 Broodjes karig belegd. Kwaliteit is goed. Toch te prijzig voor het geen wat je krijgt. Of beter beleggen of prijs bijstellen naar beneden.
26 apr 2020 om 18:11 Mijn broodjes dreven van de vettigheid, het zat zelfs in het tasje. En een beetje rucola vind ik wel lekker, maar om nou iets van een ons per broodje te eten, Vond het erg tegenvallen.
28 feb 2020 om 14:44 erg lekker maar beetje te kleine broodjes.