STACH AMSTERDAM STADIONPLEIN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij STACH Amsterdam Stadionplein. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2022 om 19:57 Vroeg pre-order geplaatst zodat we “zeker” wisten dat we het broodje zouden ontvangen wat we graag wilden. Toen het bezorgd werd toch verkeerd. Er zat nog wel netjes een briefje bij: ter compensatie een croissant en bananenbrood. Zat er ook niet bij!
3 jan 2022 om 8:35 Niet meer bestellen. Minimaal 1,5 uur gewacht en na het broodje nog steeds honger....
1 jan 2022 om 20:36 Verkeerde broodjes ontvangen en heel karig belegd.
17 okt 2021 om 16:51 Het duurde ontzettend lang en wij hadden 2 broodjes besteld waar normaal truffelmayo op zou zitten en dat zat er absoluut niet op. Droog broodje. Niet wat ik verwend ben bij Stach.
28 sep 2021 om 13:20 Delivery time was long, food was very little for what we expect from Stach
28 mei 2021 om 18:24 Hele langzame bezorging
30 nov 2020 om 0:08 Slechte service. Had de bestelling geplaatste en betaald, werd ik gebeld dat er nog maar mogelijkheid was voor 1 sandwich. Ik had er 2 besteld. Ik vroeg om geld terug te krijgen, dit was niet mogelijk. Kreeg vervolgens compleet iets anders
1 nov 2020 om 18:06 Het drankje van 5 euro zat niet bij de bestelling zonder vervanging
23 okt 2020 om 17:00 Karig belegde broodjes, er zat echt heel weinig beleg op. Ik zie in de beoordelingen dat meerdere mensen dat hadden. De carrot cake had ook geen frosting, terwijl dat wel zo geadverteerd wordt. Tot slot ontvingen wij ook nog het verkeerde drankje.